Egyesületünk

 Az Explorer Vasutas Világjáró Klub több 15 éves hagyományokat ápoló országos egyesület, mely tagok (pl. vasútbarátok és családtagjaik vonatos szabadidős tevékenységének koordianálására specializálódott, 1998 óta cégbírósági bejegyzéssel végzi tevékenységét. Központja Albertirsán működik.

Szervezetünk alapítói azok a MÁV alkalmazásában álló fiatalok, akiket azonos szenvedély köt össze, az utazás szeretete, más országok és kultúrák megismerésének vágya. Egyesületünk tevékenységében a turizmus a meghatározó. A gyermekektől a nyugdíjasokig minden korosztálynak segítséget nyújtunk a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltéséhez. Túráink változatosak, az egynapos családi kirándulásoktól kezdve az expedíció számba menő egzotikus “strapa-túrákig”, így a tagok tudnak választani érdeklődésüknek és lehetőségeinek függvényében.

Az utakon való részvételnek feltétele a tagság (a belépéssel kapcsolatos tudnivalók a tagság pontban találhatóak). Alakulásunk óta a vasutas utazóközönség számára kínálunk lehetőséget más kultúrák és tájak megismerésére. Mivel az utazási- és viselkedés kultúrát, az emberi és természeti alkotások megbecsülését már gyermekkorban meg kell alapozni, ezért az utóbbi években tevékenységünket kibővítettük az iskolás korosztály számára szervezett programokkal is. Erdei iskolába, drámatáborba, városnéző túrákra, kirándulásokra invitáljuk az érdeklődő diákokat. A szociálisan hátrányos helyzetű gyermekeknek és felnőtteknek, valamint nagycsaládosoknak kedvezményeket, esetenként ingyenes részvételt biztosítunk.


Részletek, jelentkezés

  Túra neve *Státusz  
       
Erdély panoráma útjai utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
"Top of Tyrol" osztrák csúcskilátó utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Genova elérhető :) RÉSZLETEK>>
       
Korzika tengerpart ECO utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Korzika tengerpart utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Korzikai szigetjárás utolsó helyek! RÉSZLETEK>>

* Fenti adatok szigorúan tájékoztató jellegűek, nem jelentenek az EVVK semmilyen kötelezettség vállalást. A tájékozódáson kívül más célra nem használhatók fel.

Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás