Egyesületünk

Az Explorer Vasutas Világjáró Klub több 20 éves hagyományokat ápoló országos egyesület, amely a tagok (pl. vasútbarátok és családtagjaik) szabadidős tevékenységének koordinálására, valamint utazási és túra információk nyújtására specializálódott. 1998 óta cégbírósági bejegyzéssel végzi tevékenységét. Központja Vecsésen működik.

Szervezetünk alapítóit az utazás, vonatozás szeretete, más országok és kultúrák megismerésének vágya kötötte össze. Egyesületünk tevékenységében a turizmus és az ismeretterjesztés a meghatározó. A gyermekektől a nyugdíjasokig minden korosztálynak segítséget nyújtunk a szabadidő hasznos és tartalmas eltöltéséhez. Programjaink változatosak, az egynapos ingyenes családi kirándulásokon túl, népszerű útvonalakon európai vonatos túrákon veszünk részt, s egzotikus tengerpartokon kapcsolódunk ki.. Többhetes, önköltséges expedícióinkon túl élménybeszámolóval egybekötött vetítéseket is tartunk, előadókat hívunk meg közérdeklődésre számot tartó témákban. Tagjainknak saját túráik megszervezéséhez segítünk a vízum beszerzésében (világszerte), jegyvásárlásban (jellemzően EU, USA, Japán). A túrákon való részvétel feltétele a tagság (a tagdíj 1200 Ft/év!). Megalakulásunk óta mintegy 10.000 fő választotta egyesületünket szabadidejének hasznos eltöltésére. Az Antarktisz kivételével valamennyi kontinensen, és mintegy 160 városban játunk.

Mivel az utazási- és viselkedés kultúrát, az emberi és természeti alkotások megbecsülését már gyermekkorban meg kell alapozni, ezért az utóbbi években tevékenységünket kibővítettük az iskolás korosztály számára szervezett programokkal is. A szociálisan hátrányos helyzetű gyermekeknek és felnőtteknek, valamint nagycsaládosoknak kedvezményeket, esetenként ingyenes részvételt biztosítunk.

Mediumaink: a www.evvk.hu –n szervezeti és túrákkal kapcsolatos híreket, a www.vasutasok.hu –n vasutas létezéssel kapcsolatos híreket lehet olvasni. Közösségi médián: a https://www.facebook.com/evvk.magyarorszag/ néven elérhetők vagyunk, továbbá népszerűek az EVVK vonatjegy, EVVK fanclub, EVVK rendezvény, EVVK olaszfanklub, ahol az érdeklődők társaloghatnak megjelölt témákban.


Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás