EVVK TÚRÁK TENGERPARTOK, JAPÁN, IZLAND 2016

 

 

 

 

Tisztelt Kollégák, 

Megjelent az Explorer Vasutas Világjáró Klub (egyesület) 2016. évi önköltséges programterve, melyre az idén is szeretettel várunk mindenkit. A szokásos plakátot kérjük tegyék ki munkahelyükön, hogy mások is értesülhessenek erről a lehetőségről!

A programokról felvilágosítást telefonon a 30/386-6106 (mobil), valamint a 06 +27-51 (vasúti) számokon, e-mailen: az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, interneten a www.evvk.hu weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

 

További információkért kattintson ide>> vagy alább a program nevére a letöltésekhez!

 

2016.02.08 Japán és a Szuperexpressz vasutas szemmel élménybeszámoló vetítéssel
2016.03.07 Izland: a vulkánok és jéghegyek földje  élménybeszámoló vetítéssel
2016.04.30 Szezonindító Vértes  ingyenes túra
2016.05.12 Japán ECO extrém túra
2016.05.12 ***JAPÁN Szuperexpressz túra*** expedíció 
2016.06.17 Görög tengerpart (Nei Pori) maxi relax
2016.06.21 Görög tengerpart (Nei Pori) eco relax
2016.06.21 Görög tengerpart (Nei Pori) relax
2016.07.21 Róma strapatúra
2016.07.21 Róma + Milánó  strapatúra
2016.07.21 Osztrák jégbarlang magashegyi túra 
2016.07.21 Osztrák- olasz-svájci Alpok   magashegyi túra 
2016.07.21 Új itáliai körút strapatúra
2016.07.21 * Új nagy itáliai körút * strapatúra
2016.07.21 Premier! Mediterrán körút  strapatúra
2016.07.22 Montenegró (Bar) relax
2016.07.22 Montenegró (BAR) eco relax
2016.07.22 ÚJ! MONTENEGRO + ALBÁN dupla relax
2016.07.26 Albánia eco relax
2016.08.05 Szentgotthárd ingyenes túra
2016.08.05 Szentgotthárd szállással /fürdéssel túra
2016.08.05 Őrség +magyar-osztrák szlovén hármashatár - Szlovénia  túra
2016.08.19 Horvát tengerpart (Brac) eco relax
2016.08.19 Horvát tengerpart, (Brac) relax
2016.08.19 Horvát tengerpart, (Brac) maxi relax
2016.08.20 Prága EVVK (rendes) tagoknak ingyenes :)  túra
2016.08.20 Prága + Auschwitz - Krakkó  strapatúra
2016.08.21 Auschwitz + Krakkó túra
2016.08.21 ** IZLAND ECO **  extrém túra

Kedves Barátunk! 

Mindenekelőtt engedd meg, hogy sikerekben és élményekben gazdag Boldog Új Évet kívánjak Neked és Családtagjaidnak. Az Explorer Vasutas Világjáró Klub mely Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete, ismét nagy erőkkel indul neki a 2016. évnek.

Figyelünk tagjaink pénztárcájára, így elérhető a már megszokott (2000 Ft vagy 10 %) kedvezményszelvény, a 10 %-os vásárlási kedvezménykártya mely most már érvényesíthető expedíciókra is. Engedményt kapnak a nevezési díjat több túrára befizetők, a február 15-ig jelentkezők és idén a nászutas kollégák  illetve kerek házassági évfordulót ünneplő tagjaink is. Ebben az évben Vértes (természetjáró) és szentgotthárdi (városjáró) ingyenes túráink mellett Tagjaink térítésmentesen jelentkezhetnek a prágai hétvégére és vetítéseinkre is. Persze, ha már oda készülünk, minimális anyagi ráfordítással átjelentkezhetünk ezek hosszabb változatára, a Prága- Auschwitz+Krakkóra. További átjelentkezési alternatívák: Szentgotthárd szállással /fürdéssel a szokásos barátkozós EVVK hosszúhétvége, az Őrség + magyar osztrák szlovén hármas határ + Szlovénia túra.

A túrák moduljai továbbra is összefűzhetőek, így mindenki felkészültségének, pénztárcájának és szabadjegyének megfelelően kombinálhatja azokat (önkéntesen).

Hegyi túráink keretében idén meglátogatjuk a világ legnagyobb és leglátványosabb jégbarlangját, mely túra kibővíthető az olasz alpesi Comoval és tópartjával. Az Alpok iránt igazán érdeklődők válasszák az osztrák- olasz-svájci Alpok magashegyi túrát.

Olaszmánia, Az EVVK olasz fan klub baráti csapatához lehet csatlakozni Rómában egy napra, de a Róma+ Milánó a városnézés is jó formája az ismerkedésnek. Az új itáliai körút keretében, Róma- Milánó- Lugano mellett a barlanglakásokról világhírű Matera-i (UNESCO világörökség része) kitérővel már közepes nehézségű túra tehető. Az idei olasz tematika már magában foglalja a Római gyarmatokat is. Az Albán Sasok földjén sosem jártunk még, így ez eléggé izgalmasnak mutatkozik. Továbbhaladva Matera után Bariból áthajózunk Durresbe. Aki nem akarna az Illíreknél Európa legérintetlenebb és legszebb strandjain pihenni, az Montenegrón keresztül hazautazhat a Nagy itáliai körútról. Aki a maximumot választja, az a Mediterrán körúton az olasz részt egy durazzoi velipoljei tengerparti pihenéssel toldhatja meg.

itali

Relaxálásra, pihenésre vágyók, családok és nyugdíjasok egy egyéjszakás vonatozás után, 2016-ban Görögországban, Brac-on, Montenegrón, majd Albániában ébredhetnek vagy pihenhetnek. Az ECO és MAXI tengerpartok mellett az idén debütál a KOMBI 1hét = 2 nyaralóhely nyughatatlanoknak.

Akik az idén nem juthatnak el egyetlen expedícióra sem azoknak két hosszú estén tart vetítéssel egybekötött Karosszék Expedíció előadást az egyesület elnöke. Az úti célok nem kisebbek, mint a 2016. év két nagyágyúja: „Japán és a Szuper expressz vasutas szemmel, valamint Izland a vulkánok és jéghegyek földje” élménybeszámolók vetítéssel, a végén beszélgetéssel és a túrákra jelentkezési lehetőséggel.

Kaland2

 Megnézzük, lefényképezzük és emlékeinkből hazai vasúti bezzegkedésekhez megidézzük. A Japán ECO arányos keresztmetszetet ad a Japán természetről, a vasútról, a történelemről egy kis shinkaszen utazással.

A Japán szuperexpressz túra során bérletet veszünk és elszáguldunk Kyotóba majd Osakába. A túra levezetését Shirahamában tervezzük fürdéssel, pihenéssel egy ryokan-on (japán szálláson).

hakone

Azután itt a másik csoda, Izland, ahol lépten-nyomon vízesések, gőz- és gázmezők, gejzírek, Duna nagyságú zuhatagok esnek utunkba. Elmegyünk egy olyan földre, amely egyik kontinenshez sem tartozik. Másnap besétálunk egy vízesésbe. Gleccserföldén megtudjuk, milyen színű is a jég. Az „Izlandi Riviéra” a világ legesősebb helye, de strandolni az erőmű által hajtott (világ 20 legérdekesebb helyéi közé tartozó) Kék Lagúnán fogunk. Ez, csakúgy, mint a sarkköri sziget banánültetvénye, felfoghatatlan.

Életünkben először Extrém sport napot is tartunk (jéghegymászási/ gleccsertúra/ vulkáncsatorna) ezen az elképesztő csodahelyen, most egy normál repülőjegy áráért.

 

2016 legjei

Az idei kategória győztesek, avagy a legátütőbb ars poeticájú túrák, az alábbiak:

- A legolcsóbb tengerpart: a görögországi

- A legbrutálisabb túra: JAPÁN Szuper expressz expedíció

- A legkülönlegesebb túra: Mediterrán körút strapatúra 

- A leglátványosabb: Az év extrém túrája IZLAND ECO

- A legolcsóbb külföldi túra: Prága, tagoknak ingyenes

- A legjobb ár értéka arányú relax: Görög tengerpart ECO

- A legrendhagyóbb tengerparti relax: MONTENEGRO + ALBÁN

- Leghosszabb nyaralás: Nei Pori MAXI 

 

Lépj kapcsolatba velünk…

 Tájékoztatók elérhetők a honlapon (www.evvk.hu), ha nem megy a letöltés, itt igényelni is lehet a „Nyomtatványigénylés” -re kattintva.

 

A szervezet Twitter csatornáján (@EVVKexplorer) rövid üzeneteidet megírhatod, de küldhetsz SMS-t is.

A Facebookon a FIP szabadjegy-, a Vonatjegy, kusett, háló, ülőhely, FIP 50% csoport mellett elérhető az EVVK Fan, klub, az EVVK olasz Fan klub és az EVVK Expedíció klub, ahol utazásokhoz kapcsolódó megszívlelendő tanácsokat olvashatsz.

A www.vasutasok.hu -n elérhetőek a főbb, vasutasokat érintő hírek.

A programokról felvilágosítást telefonon a 30/386-6106 (mobil), valamint a 06 +27-51 (vasúti) számokon, e-mailen: az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, interneten a www.evvk.hu weboldalon kaphatnak az érdeklődők.

Kérjük, továbbítsátok ezt a levelet barátaitoknak, ismerőseiteknek, kollégáitoknak! Várjuk megkereséseteket, üdvözlettel és köszönettel:

 

Explorer Vasutas Világjáró Klub 

  


Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás