Ausztrália-Új-Zéland az év expedíciója 2017. április 26.>>

Auckland, _
Információ

(kód: 17au_nz ) Ausztrália-Új-Zéland az év expedíciója

Kezdődik: 2017. április 26. szerda , befejeződik: 2017. május 9. kedd

Rövid leírás: A 2017. év non plus ultrája.

Speciális felkészülést, vagy anyagi ráfordítást, állóképességet igénylő, rendhagyó extrémtúra. Utazási gyakorlattal, megfelelő egészségi állapottal rendelkező, EVVK tagok jelentkezését várjuk.

Mit ad ez a túra: A legelszántabb világutazókkal, 2 hétre indulunk Óceánia két legnagyobb szigetére. Az eddigi leghosszabb expedíciónkkal a föld legtávolabbi és legkülönlegesebb helyeit keressük fel. Tekintettel a túra különlegességére egyhamar (ilyen áron) biztosan nem utazunk erre a vidékre, így mindenki gondolja át, vajon fenn van -e a bakancslistáján? (Hát persze!) "Kenguruországban" Melbourne-ből kalandozhatsz a legszebb ausztrál autóúton, egy egyéjszakás vonatozás után már Sydney megapoliszban sétálhatsz, másnap újfent hosszú út után barangolhatsz az eukaliptusz olajtól Kék-hegységben, ahol a világ 1. vasúti csodájaként, legmeredekebb pályán vonatozhatsz. Másnap megfáradva vár a Zoo vagy egy Óceánparti séta Bondi Beach-en. Bár Magyarországról a föld magján keresztül átfúrva is oda lyukadnál ki, innen 3 óra repülőúttal elérhető maori/Kiwi föld, hobbiték szomszédságában. Aucklandi városlátogatás után, Rotorua, Maori falujában vagy a Polynesian Spa-jában időzhetsz, de akár a helyi múzeumban is. A legtávolabbi Wellington, a két hetes expedíció pihenője és záró állomása.

Ajánljuk: fotósoknak, (Exkluzív túra speciális felkészültséget, előkészületeket igényel), mozgalmas túrákat kedvelőknek, elsősorban EVVK tagoknak, nyugdíjasoknak és hozzátartozóiknak

Nehézségi fok: 5 , napok / szálláséjek száma: 14 / 8

Gyülekező helye és időpontja: 5Budapest-Keleti Pu. 2017. április 26. 10 óra 40 perc

Kérjük, ne késsetek! Akinek van EVVK-s pólója, kérjük, hozza magával. (Akinek még nincs,jelentkezéskor megrendelheti drapp, sárga, kék színben 900 Ft+postaköltség-ért.

Kísérő/ Előadó: Balog Imre

MINIMUM Ajánlott költőpénz: 20 EURO + 500 AUD + 300 NZD , ezen felül, tartalékról is gondoskodni szíveskedjetek, ez kb. a túra teljes költségvetésének 50%-a. Külföldi túrák esetén min. további 50-100 EURO/fő vagy hitelkártya! Az EVVK kölcsönt biztosítani nem tud, a határon költőpénz felmutatását kérhetik.

Útvonalterv: Budapest - *Wien - átszállással - Melbourne - Sydney - Auckland - Rotorua - Wellington -* Changi - *Wien - Budapest (változhat)

Szükséges (szabad)jegyek: WIE - MEL - WEL - BUD REPÜLŐJEGY, melyet a nevezési díj tartalmaz. Intézése központilag történik. További jegyárakért lásd leírás.

Vasúti pótjegyek: lásd leírás

Okmányok: Legalább a belépéstől számított 6 hónapig érvényes útlevél valamint Ausztráliában elektronikus turista vízum szükséges. A vízum díja 1000 Ft. Amennyiben magatok kívánjátok intézni: www.border.gov.au/Trav/Visa-1/651- .

Couchette/ háló: Melbourne - Sydney kb.100 $ többletköltség.

Helyfoglalási információ: A helyfoglalások standard helyekre vonatkoznak (1 fő=1 hely). Amennyiben – minőségi megfontolásból - foglalásodat Magad kívánod intézni, kérjük, tüntesd fel ezt a jelentkezéskor. Ez esetben a jegy díját a helyszínen visszatérítjük a nevezési díjból. Az egyesület nem garantálja ablak melletti, elsőbbségi beszállás, egymás mellé szóló, valamint prémium helyek megváltását.

Szállás: 8 - 10 ágyas koedukált, 8 - 10 ágyas női hálóterem. Korlátozott számban elérhetők: végig 2 ágyas szobák (pároknak), 4 ágyas koedukált hálóterem, valamennyi közös WC-vel és fürdőszobával. Kimondottan szerény igényeket kielégítő, otthon megszokottól eltérő szálláshelyek!!! A túra jellegéből fakadóan, egyéb igényeket korlátozásokkal lehetséges teljesíteni. Az egyesület szálláscímet nem ad ki!

Mint a kollégiumban, azonban néha idegenekkel kell aludni (külön fiús és lányos esetenként vegyes termek). Közepes lakat kötelező a szekrényekhez! A zuhanyzó közös. Általában főzési lehetőség van.

Part: Bondi beach, fehér homokos, illetve Devonport, homokos. Csak jó idő esetén!

Választhatók: couchette, napi kirándulások, csomagmegőrző, sztornó és/vagy baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, transzferek díjai.

Csomagmegőrzők: Melbourne, Sydney ~ 12-15 $/csomag

Díjak 1 főre:

Típusban (1főre) Nevezési díj (Ft) Szállás (Eur) Repülő
AU NZ 8-10 á koedukált hálóterem 399000 196 ~50e Ft repülő SYD-AUCK
AU NZ 8-10 ágyas női hálóterem 399000 206 ~50e Ft repülő SYD-AUCK
AU NZ(max) 2 ágyas szoba 399000 297 ~50e Ft repülő SYD-AUCK
AU_NZ max 4 ágyas koedukált hálóterem 399000 267 ~50e Ft repülő SYD-AUCK
- 0 0 0

 

Nevezési díj: jelentkezéskor fizetendő (befizethető postán: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u.5. vagy átutalással: OTP 11732071-20033978) és nem visszatérítendő, repülőjegy árváltozásából fakadóan változhat! Tartalmazza a lebonyolítással, az egyesület működésével kapcsolatos, költségeket, a szükséges repülőjegyek díját (a jelentkezéskor elérhető áron), kivétel SYD - AUCKL repülőjegy díja, plussz csomagdíj, és reptéri illeték díját, a tagdíjat, valamint a kísérő költségeit. A szállásdíj értelemszerűen a szállás díját/költségét tartalmazza (ahol elérhető). A nevezési díj nem tartalmazza a járulékos költségeket (4. oszlop) és a transzferek díjait. Valamennyi díjat a felmerülés helyszínén kell fizetni (pl. szállásdíj, belépők, további menetjegyek, közvetlenül a szolgáltatónak). Tekintettel a túra különlegességére, a szállások EURO-ban kerültek kifejezésre, azonban a díjakat az adott ország valutanemében kell fizetni (AUD, NZD), melyek az adott napi árfolyam függvényében kis mértékben változhatnak.

Leírás:

Kezdés v. Indulás / Járatszám: 2017. április 26. 11:40 RJ64

2017.04.26 Budapest-Keleti Pu.

-

Kérjük az indulásra és az érkezésre a szokásos +/- 2 napot szíveskedjetek ráhagyni (repülőjegy miatt). Átszállás Wienben.

2017.04.27 Egyszeri átszállás (járatfüggő, későbbiekben kerül pontosításra).

2017.04.28 Melbourne

Érkezés a reggeli órákban. Csomagellenőrzés, szkennelés, vámvizsgálat. Be kell a határon jelenteni: repülőről származó csomagolt, félkész élelmiszert. Hús, hústermékek bevitele szigorúan tilos. Lásd még : http://www.agriculture.gov.au/SiteCollectionDocuments/arriving-english-factsheet.pdf. A reptérről a transzfer 18 $-ba kerül egy útra. A csomagokat a csomagmegőrzőben helyezzük el (kb. 15 $/csomag, lehetőleg ne merev bőröndöt hozzatok). Ezt követően felfedezzük a várost.

Ahogy a külföldiek mondják, a "hideg város", aminek azért van is alapja, miután a Sydneytől 900 km-re délre fekvő megapolisz jóval hűvösebb és csapadékosabb. A város mindenképpen megér egy félnapos sétát, melynek jó kiindulási pontja a központi pályaudvar, a Southern Cross. Ez egyebekben a mostanság oly népszerű intermodális csomópont nevet méltán viselheti felüljárójával, garázsszintjével, autóbusz, metró és két vonattársaságot kiszolgáló pályaudvarával. Melbourne Ausztrália legnagyobb városa, Viktória állam fővárosa. A Yarra folyón átkelve, az Eureka Skydeck (kilátó) előtt haladunk el, mely a város egyik jelképe. Az új városrészben tovább gyalogolva a túloldalon jól látszik a Flinders Street műemlék jellegű vasútállomás. Kis kitérő a Queen Victoria Gardens mellett elhaladva Shrine of Remembrance, mely a világháborús hősöknek állít emléket. E ponton kitűnő alternatíva a botanikus kert meglátogatása. Visszatérve a belvárosba érdemes szünetet tartani a Szent Pál Székesegyháznál és a 23. századot idéző Federation Square-en. Ifjúsági filmek kelléke a graffiti utca, melyen legális a graffitizés, már amennyiben a falra felfestett freskókat annak lehet nevezni. Amennyiben az eltöltött idő megengedi, érdemes kitérőt tenni a St. Patrick's székesegyháznál, esetleg a Queen Victoria piacon.

Estét a szálláson töltjük.

2017.04.29 Great Ocean Road(GOR)

"Indulás korán reggel a mintegy 700 km-es túrára. Útvonal: Melbourne - Gelong - *Apollo bay - 12 Apostol - Loch Ard Gorge - Gibson Steps - Port Campbell (kismértékben változhat). A túra költsége kb. 130 AUD. "

Angol népszerű nevén GOR (Nagy Óceáni Út). Így hívják a mintegy 700 km-es Melbourne-Warrnambool útszakaszt. Ez utóbbi a kiindulási pontja a partvonalon több száz kilométeren végighúzódó nemzeti autósztrádának, mely nem kisebb természeti csodákat sorakoztat fel, mint a London Arch, 12 apostol, Gibson Steps, Apollo Bay. E ponttól pedig számunkra, európaiak számára csodaként ható, ezüstkérgű eukaliptusz erdőn keresztül vezet az út vissza Melbourne-be.

Este visszatérés Melbournbe, majd átszállás a Sydneybe induló vonatra (2 o. ülő: 95$; háló 220$, a jegyváltás időpontjától függően kis mértékben változhat).

2017.04.30 Sydney

Érkezés a reggeli órákban, a szállást metróval közelítjük meg, a csomagokat a csomagmegőrzőben helyezzük el, kb. 15 $.

Néhány értelmezéstől eltérően nem a kontinens fővárosa, mert az Canberra. Persze ahhoz nem fér kétség, hogy Ausztráliáról alkotott elképzeléseinkben, emlékképeinkben ez a település van első helyen. A belváros rengeteg anglikán stílusú, múlt századelős épülettel rendelkezik, amivel egy kicsit hasonlít New York-ra. Kötelező fotótéma a városháza, mely mellett található a Queen Victoria Building (QVB), ami piacként funkcionált régen. Ez utóbbi a 30x190 méterével az 1900-as évek elejének "plázája". Szabadidőben jó kikapcsolódás naplementéhez a Sydney Tower Eye, mely a város legmagasabb pontja, kilátó (belépő 57 $). Londonhoz hasonlóan Hyde park itt is van, egyik pólusán a világháborús Anzac Memorial-lal, míg a másik oldalán a St. Mary's székesegyházzal. Tovább haladva a királyi botanikus kert mellett elérhetjük a Mrs. Macquarie's Chair-t. Két dolog bizonyos, hogy magyaroknak szinte lehetetlen ezt kimondani, másrészről pedig az Operaházról készül fotók 99 %-a innen származik. A partvonalon elhaladva ez utóbbinál fejezzük be napi sétánkat.

Este a szálláson.

2017.05.01 Blue Mountains

Indulás korán reggel busszal az egész napos túrára. Várható költség kb. 130 $.

Magyarul Kék-hegység, Új-Dél-Wales-ben a Nagy-Vízválasztó hegység részeként található. Nevét a kipárolgó eukaliptusz olajról kapta, mely a panorámát enyhén kékes színűre festi. A hegységhez köthető két jelentős mondavilág. Aboriginal mondavilág, amelyben két mesebeli félig hal félig hüllő élőlény (Mirigan és Garangatch) vívják epikus csatáikat. A másik a szikláiról elhíresült (Three Sisters) Három nővér története. Ez a táj 250 évvel ezelőtt alakult ki, míg a települések az aranyláz korában nőttek ki a földből. A közlekedési szakembereknek azonban az igazi csemegét Katoomba, Scenic World jelenti, amely Scenic Railway (vasút), Scenic Skyway (üvegaljú gondola), Scenic Cableway (felvonó). A Scenic Railway mintegy 52 fokos emelkedésű vasúti pálya a világ legmeredekebb vonalai közé tartozik. Olyannyira, hogy az üléseket a kényelmes utazáshoz hátra kell dönteni. Valószínűtlen emelkedők után a vonat sziklahasadékokon keresztül éri el végcélját. Scenic Skyway a másik az üvegaljú kabin vagy felvonó, amelyből az út közepén több száz méter mélységbe tekinthetünk alá. Szerencsére van lemezelt rész is, így a tériszonyosok is törés nélkül megúszhatják az utazást. A járművek közötti átszállás hegyi ösvényen keresztül lehetséges, ahol az európai ember számára különleges mérsékeltövi esőerdő járható körbe.

Este a szálláson.

2017.05.02 Sydney Zoo/ Bondi Beach

Ezen a napon az Opal Card segítségével (kb. 15 $), busszal és metróval történik a közlekedés.

Napi sétánkat a kikötőnél kezdjük, ahonnan a Tarronga Zoo-ba vezethet utunk. Az állatkert hajóval közelíthető meg, ahol európai ember számára olyan valószínűtlen állatok tekinthető meg, mint a (kemény ülepű) wombat, vagy a nem túl jóképű tasmán ördög. Amúgy pedig mindenki a koalákért utazik ide (belépő 46 $). Aki nem óhajt egy egész napot eltölteni itt, annak a külvárosi helyek között jó alternatíva lehet az innen 50 percre elhelyezkedő Bondi Beach. Ez utóbbi jó és szélmentes idő esetén kiváló kikapcsolódás lehet.

Este a szálláson.

2017.05.03 Auckland

Indulás a hajnali órákban Sydneyből a repülőtérre. A metró díja ~25 $ (lám a koncessziós díjak milyen drágává tudnak tenni dolgokat). Bejelentkezés után indulás Aucklandbe. (A repülőjegy kb. 50.000 Ft, melyet a nevezést követően kell fizetni). Auckland repülőtérről a városba a transzfer ~16 $. Az érkezést, szálláshely elfoglalást követően rövid ismerkedés a várossal.

Nemzetközi repülőtérről -átszállás nélkül- a direkt reptéri busszal lehetséges az utazás. A város maori neve Tamaki-Makao-Rau, jól mutatja multikulturális jellegét. Az északi sziget fővárosa nem mellesleg Új-Zéland legnagyobb települése, melyet mindössze félmillióan laknak. Életminőségét tekintve a világ negyedik legélhetőbb városa. A belváros, a City jó kiindulópontja lehet a városjárásunk során meglátogatott műemlékeknek. Vasutasként példaértékű a túra kiindulási pontja, a Britomart, ami jellemzően vasútállomás. Innen kis séta a kikötő, ahonnan elérhetők a környező szigetek pl. Devonport. Az üzleti negyedben tovább sétálva kötelező olvasmány a Saint Patrick's katedrális. Az esti naplemente és szabadidő során jó program lehet a Sky Tower, ahonnan a teljes régió belátható (belépő 29 $, diákoknak kedvezmény). A séta következő megállója a viktoriánus villákkal övezett egyetemi campus. Az egyetemen túl, autentikus mérsékeltövi zöldövezet közepén található az Auckland War Memorial Múzeum (belépő 25$).

Este a szálláson.

2017.05.04 Devonport

Indulás korán reggel hajóval (retúrjegy ~13 $).

Mintegy 20 percnyi hajóútra helyezkedik el Auckland kikötőjétől. A legközelebbi strand a városhoz. Említésre méltó még a kikötői városrész, előkelő, nyugodt , parkosított villanegyedével. Innen kitűnő panoráma nyílik Auckland kikötőjére és üzleti negyedére. Ez egy másfél órás sétát mindenféleképpen megér.

Indulás a koradélutáni órákban Rotorua irányába, jegy ~ 20 $. Este a szálláson.

2017.05.05 Tamaki Maori Village

Ébredést követően indulás a helyszínre.

Több mint három órás kirándulás az ősi helyi kultúrába, Rotorua egyik autentikus pre-európai intézményébe. A tradicionális maori üdvözlő ceremónián túl lehetőség van egy interaktív őslakos falu megtekintésére. A bemutatkozás látványos, kulturális show-műsor követi (120 NZD).

Este a szálláson.

2017.05.06 Rotorua

Indulás déli órákban Wellington irányába (jegy ~ 20 $).

Városi sétánkat az azonos nevű tó partján kezdjük, ahonnan áttekinthető a város geometriája. A következő megálló, az autentikus bejárattal rendelkező múzeum park. A múzeum sajnálatos módon a 2016. évi földrengésben megsérült, ezért bizonyos részei nem látogathatóak (várhatóan áprilisig helyreállításra kerül). A múzeum híres a kormányzati parkról, egyebekben maga az épület is jó fotótéma (belépő 20 $). Polynesian Spa a világ legjobb fürdőinek egyike, amely esti szabadprogramként megér egy látogatást. Mintegy 28 forró vizű forrás táplálja a medencéket. Izomlazító, fájdalmakat és hasogatásokat megszüntető alkáli típusú ásványvíz kellő mértékű ellazulást biztosít a látogatóknak. (Belépő ~ 9-29$).

Délután továbbindulás Wellington irányába, este a szálláson, igény szerint vacsora egy helyi vendéglőben

2017.05.07 Wellington

Város felfedezése után szabad program, ajándékvásárlás, készülődés a visszaúthoz.

Wellington (A könnyű megjegyezhetőség végett: maori nevén Te Whanganui-a-Tara, Poneke vagy Upoko-o-te-Ika-a-Māui). 410 e fővel Auckland után a 2. legnagyobb város. A föld legdélebbi fővárosa a Wellingtoni öbölben fekszik. Igen nedves és szeles település (esőkabát!) a csapadék jó hatással van a város-közeli zöldellő lankákra . Számos szeizmikus törésvonal húzódik a város alatt.

Indulás a délutáni órákban a repülőtérre (jegy ~8,5$).

2017.05.08 Egyszeri átszállás (járatfüggő, későbbiekben kerül pontosításra).

2017.05.09 Wien International Airport

Érkezés a reggeli órákban.

0

Indulás haza. A transzfer díja kb. 6000 Ft, aki akar, az szabadjeggyel is hazautazhat. Kérjük jelentkezéskor jelezzétek. Érkezés a délutáni órákban Budapest Keleti Pu-ra

A részvétel további, (vagy amennyiben írásban akarsz jelentkezni) feltételeiért kattints ide>> (jelentkezési lap a részletes kondíciós listában található). Kérjük, többször olvasd el a fenti leírást, és amennyiben kérdésed van, bátran keress bennünket a megadott elérhetőségeken, a megadott időpontban! Személyes ügyintézés csak bejelentkezés után: 06/30386-6106. Addig ne jelentkezz, és ne fizesd be a nevezési díjat, amíg minden kérdésre választ nem kaptál! A túrák jelentős része NEM ismétlődő, így előfordulhat, hogy jövőre már nem lesz. => A befizetés jogcíme csak nevezési díj lehet! Csak a befizetés után lehetséges a jelentkezést benyújtani. Nem fogadunk jelentkezéseket szóban, személyesen és vonalpostán, nem tartunk helyet. Nevezési díjat nem térítünk vissza! Ezért kérjük a Kedves Túratársakat, hogy a nevezési díjat annak tudatában fizessék be, hogy azt visszalépéskor – bármely okból, bármikor léptek vissza – nem áll módunkban visszafizetni! Tagok e-mailben is küldhetik (infokukacevvkponthu) jelentkezésüket.

Aki nem tagja egyesületünknek, kérjük, kezdeményezze felvételét belépési nyilatkozaton>> Új belépők esetén a belépési nyilatkozatot 2 példányban, aláírva, csak postán lehetséges küldeni Cím: EVVK 2220 Vecsés Bokor utca 5. Kérjük, ne küldjetek tértivevényes/ajánlott levelet, mert nehézkes a vidéki postákon az átvétele.

Nevezési díjról mindenki számlát kap. A túrák önköltségesek, valamennyi felmerülő költséget a helyszínen szükséges (a szolgáltatónak) fizetni. A visszaigazolás postai úton is kérhető (500 Ft). Amennyiben a jelentkezésről három héten belül nem kapsz e-mailben értesítést, kérjük, hívd ügyeleti számainkat! Természetesen amennyiben a programot érintő érdemi változás van, úgy arról Téged azonnal értesítünk. Ld. még: Mit tegyünk, hogy rosszul sikerüljön a nyaralás>> A díjak és költségek tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák a külföldi utasbiztosítások (bbp) díját! Az elektronikus jelentkezés feltételei a jelentkezés és a dokumentálásban térnek csupán el a papír alapú jelentkezéstől. Amennyiben a fentiek teljes körűen megértésre, tisztázásra kerültek, úgy kattints a jelentkezem gombra. Várjuk jelentkezésedet!

jelentkezem

Erre a gombra csak akkor kattints, ha a nevezési díjat befizetted. A befizetés nélüli jelentkezéseket törölni fogjuk!!!

Utazásokhoz ajánlott kellékek: EVVK póló gyülekezőkre: sárga, drapp, kék (új) színben 900 Ft | EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft | EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft | EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft | EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft;

További tervek 2017-re: | Ausztrália - Új-Zéland | 2017 évi rendes közgyűlés | Izlandi kalandozásaink | Marokkó vonattal | Ausztrália | Ausztrália-Új-Zéland | Új-Zéland | Gerecse | Mór világ | Marokkó-Szahara teveháton | Mór világ nyaralással | Costa del Sol | Dél-Spanyolország Andalúzia | Spanyol tengerpart ECO | "ultrabalaton" | Balaton biatlon | "félbalaton" | Balaton bál | Badacsony hegyjárás | Erdély panoráma útjai | Új mediterrán körút | Alpok-Dolomitok | "Top of Tyrol" csúcskilátó | Új Nagy Itáliai körút | Torino+Róma | Torino | Capri az álmok szigete | Genova | Milánó | Korzika tengerpart ECO | Korzika tengerpart | Korzikai szigetjárás |

Kedvezmények (a repülős túrák valamint az expedíciók kivételével): -

"

Elérhetőségek:

Postacím: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u. 5. | weblap: www.evvk.hu | e-mail: info_@_evvk.hu | Facebook: EVVK- | Olasz- | Fan club | FIP | Rendezvény klub | Expedíció klub | Vonatjegy, kusett, háló, ülőhely,FIP 50% csoport | Twitter: https://twitter.com/EVVKexplorer | Ügyelet a már bejelentkezetteknek:Szo,V 8-15 h, Cs 15-16 h | vasúti: 06+27-51, mobil: 0630/386-6106 (SMS is) | vonalas: 06-1/516-2751 | OTP Számlaszám: OTP 11732071-20033978 További infók>>

"

Follow us on Facebook!

Facebook Like Popup by DART-Creations.com

További részletek
  • Total viewing: 1185
  • Type: Magas költségvetésű egyedi túrák
  • Kategória: Az év expedíciója
leírás:
A 2017. év non plus ultrája.
Visszahívás/további információ kérés
Írd be a képen látható karakterek az alsó mezőbe!
Jellemzők
  • Amenities
  • hálóterem
  • Neighborhood
Térkép
infromáció
There are no comment there
Add comment
Worst     Best
Írd be a képen látható karakterek az alsó mezőbe!
     
Írd be a képen látható karakterek az alsó mezőbe!
       
Hasonló túrák

További híreink

Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás