Legnépszerűbb túrák (Részletekért görgess lejjebb)

Postojna

Postojnai cseppkőbarlang természetjáró túra 5900 Ft-tól

2018. aug. 17.  3 nap / éjszaka a vonaton. Évezredes cseppkövek, őskori maradványok, barlangi kisvasút.

Róma

Róma az örök város strapatúra 13500 Ft

2018. jún. 21. 3 nap / éjszaka a vonaton. Ókori és középkori műremekek Romulus és Remus városában.

Szlovén-hegyek, Bled

Szlovén hegyek, Bled túra 5900 Ft + busz

2018. aug. 17. 3 nap / éjszaka a vonaton. Bled-a hegyek kapuja, romantikus várrom, bledi krémes.

Bled | Sasfészek

Bled + Sasfészek az Alpokban magashegyi túra 6800 Ft + busz

2018. aug. 17. 4 nap / éjszaka a vonaton. Túra a szlovén és német Alpokban.

Velence

Velence strapatúra 13500 Ft-tól

2018. jún. 22. 3 nap / éjszaka a vonaton. Egy víziváros romantikája Olaszországgal ismerkedőknek.

Horvát tengerpart

Horvát tengerpart, Pula ECO relax 6000 Ft + 89 €-tól

2018. aug. 17.  6 nap / 3 szálláséj. Nyaralás a  népszerű tengerparton most ECO változatban is.

06.25 MÁLTA az év túrája>>

Valletta, +36309634325, info@evvk.hu
Információ

(kód: 18malt )

MÁLTA az év túrája

Kezdődik: 2018. június 25. , befejeződik: 2018. június 30.

#Máltai lovagok #Velünk élő történelem #Gozo-Mdina-Comino-Valetta #Azúrtenger #Délen

Mi ez egyáltalán? Kirándulásnak is hívhatnánk, gyakorlatilag majdnem mindenki tudja teljesíteni.

Mit ad nekem? "Hogy miért éppen Málta? Málta lenyűgözően gazdag történelemmel büszkélkedhet, valamint sokak szerint a világ legjobb éghajlatával: itt mindig kellemesen meleg van. Sokan úgy tartják, az egyik legérdekesebb és legegyedibb úticél, valamint igazi csemege a történelem rajongóinak. Afrika és Szicília között, valahol félúton emelkedik ki a Földközi-tengerből 3 lakott és 2 lakatlan sziget. A sziget fölötti uralomért az évszázadok során sok nagyhatalom harcolt. Ez a különleges hangulatú mediterrán szigetcsoport a ragyogó napsütés, kristálytiszta tenger és az élő történelem szigete. Ezt igazolhatja a stratégiailag fontos elhelyezkedése miatti hatalmi harcok a múltban. A törpeállam brit gyarmatbirodalom volt és függetlenségét is csak pár évtizede kapta vissza. Ne felejtsük el, hogy ennek köszönhetően a közlekedés jobb oldali!"

Ajánljuk: elsősorban EVVK tagoknak, nyugdíjasoknak, CARGO-soknak, barátoknak, ismerősöknek is, mozgalmas túrákat kedvelőknek, fotósoknak

Nehézségi fok: 3,5 , napok / szálláséjek száma: 6/ 6 5

9Gyülekező helye és időpontja: Budapest Liszt Ferenc 2 2018. június 25. 9 óra 20 perc

Kérjük, ne késsetek! Akinek van EVVK-s pólója, kérjük, hozza magával. (Akinek még nincs, jelentkezéskor megrendelheti drapp, sárga, kék színben 900 Ft + postaköltségért.

Tartja/vezeti : Buzás Károly

Költségvetés avagy mennyibe kerül: Kérjük még a JELENTKEZÉS ELŐTT SZÍVESKEDJ ÖSSZESZÁMOLNI a költségeket. Az összköltség választott elemektől függően értelemszerűen változik (tehát drágább szállás esetében nyilván több lesz a vége). A máltai líra elfogadása, beváltása, 2018 január 31 -vel megszűnik. Hivatalos pénznem az EUR, behozatalára, kivitelére az EU-s szabályok az irányadóak. Ezen felül, tartalékról is gondoskodni szíveskedjetek, ez kb. a túra teljes költségvetésének 50%-a. Külföldi túrák esetén min. további 50-100 EURO/fő vagy hitelkártya! Az EVVK kölcsönt biztosítani nem tud, a határon költőpénz felmutatását kérhetik.

Útvonalterv: Budapest - Valetta -Gozo - Mdina - Comino - Valetta - Budapest

Szükséges (szabad)jegyek: BUD - VAL - BP, melyet a nevezési díj tartalmaz. Intézése központilag történik. További jegyárakért lásd leírás.

Okmányok: Személyi igazolvány kártya vagy a hazautazástól számított 3 hónapig érvényes útlevél.

Helyfoglalások: A helyfoglalások standard helyekre vonatkoznak (1 fő=1 hely). Amennyiben – minőségi megfontolásból - foglalásodat Magad kívánod intézni, kérjük, tüntesd fel ezt a jelentkezéskor. Ez esetben a jegy díját a helyszínen visszatérítjük a nevezési díjból. Az egyesület nem garantálja ablak melletti, elsőbbségi beszállás, egymás mellé szóló, valamint prémium helyek megváltását.

Szállás: Máltán 2-3 személyes szobák konyha használatttal. Hűtő használat korlátozásokkal.

Olcsóbb kategóriás szálláshelyeket bérlünk, általában reggeli nélkül. Nincs hűtési és melegítési lehetőség. Ha van minibár, az térítésköteles. (Bejelentkezés 17:00 h /Kijelentkezés 10:00)

Part: Köves part. Fürdőszandált, olcsó papucsot hozzatok magatokkal!

Választhatók: Helyi transzferek díjai, belépők.

money Díjak 1 főre:

figyelemNevezési díj:

Jelentkezéskor fizetendő (befizethető postán: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u.5. vagy átutalással: OTP 11732071-20033978) és nem visszatérítendő, repülőjegy árváltozásából fakadóan változhat! Tartalmazza a lebonyolítással, az egyesület működésével kapcsolatos, költségeket, a szükséges repülőjegyek díját (a tervezéskor elérhető áron) és reptéri illeték díját, valamint a túravezető költségeit. A szállásdíj értelemszerűen a szállás díját/költségét tartalmazza. A nevezési díj nem tartalmazza a járulékos költségeket (4. oszlop) (pl.: WIZZ Air csomagdíj) és a transzferek díjait. Valamennyi díjat a felmerülés helyszínén kell fizetni (pl. szállásdíj, belépők, további menetjegyek, közvetlenül a szolgáltatónak).

articles Leírás:

Kezdés v. Indulás / Járatszám: 2018. június 25. 12:20 W6 2495

2018. június 25 Budapest

Tekintettel a túra súlyára és költségvetésére, kérjük mindenki szíveskedjen időben megjelenni. Az indulás időpontja a jegyvásárlás függvényében +/- 2 nappal módosulhat, ezt szabadságolások alkalmával szíveskedjetek figyelembe venni.

-

Érkezés a délutáni órákban. Szállás megközelítése tömegközlekedéssel lehetséges, (jegy 3 Eur). A csomagokat a szálláshelyen hagyjuk, majd szabadprogram. A szobák elfoglalása 17 óra után lehetséges. Este a túravezető tájékoztatót tart az elkövetkezendő napokról. A szállás díj is ekkor esedékes.

2018. június 26 Valetta

Indulás reggel.

"Valetta, Málta egyik fő látványossága. Ez egy gyönyörű történelmi város, amely számos mozifilmben és tévésorozatban feltűnik. Az UNESCO Világörökségi Listájának részeként a városban számos történelmi épület fennmaradt, köztük a városfal. a sakktábla szerűen szimmetrikus ódon utcák gyalog bebarangolhatóak. A séta során érinthető : Sant’Elmo-erőd, Szent János katedrális, Grand Master’s Palace, Old Bakery Street. A felső Barakka kertekről szuper rálátás a Nagy kikötőre, ahova lifttel lehet leereszkedni (kb. 1 Eur retúr), ami tele van színes ajtós házakkal, üzletekkel. Idő függvényében lehetőség van további három középkori város, meglátogatására. Ezek a legenda szerint Málta legősibb városai. "

Este a szálláson.

2018. június 27 Gozo

Indulás reggel tömegközlekedéssel, (busszal, hajóval) a másik szigetre.

"Gozo dimbes-dombos tájait, rejtett öblök, hatalmas barokk templomok, apró falvak, bájos, szépen rendbehozott farmházak teszik igazán változatossá.

A szigetre komppal lehetséges eljutni (kb.: 10 Eur retúr/fő), ott busszal nézzük meg a nevezetességeket:

A fővárosból Victoria Katedrálisából Citadellájából csodálatos kilátás nyílik a városra (Discover GOZO jegy: 13 Eur).

A túra egyik legérdekesebb állomása Xaghra, ahol a több mint 5000-éves Grantija-templom található. Ezen épületegyüttes öregebb, mint az egyiptomi piramisok!

Tovább buszozva a sziget délnyugati részén van Dwejra, ahol látható a legszebb sziklaképződmény, itt találjuk a ""belső tengert"". A legjobb fotóttémák itt találhatóak, (idő függvényében motorcsónak bérlése lehetséges).

Alternatív időtöltés, a sziget átellenes oldalán a Ramla-öböl homokos tengerpartjan javallt. Gozo legnagyobb homokos strandja, nevének jelentése “vörös strand”. Valóban kicsit vöröses, narancsos színű a partot borító finom homok.

Az idelátogatóknak újfent jó program lehet a Calypso-barlang látogatása. "

Este a szálláson.

2018. június 28 Mdina

Indulás reggel tömegközlekedéssel.

"Mdina városába busszal lehetséges eljutni, mely egy masszív, aranyszínű kőfallal körülvett város. A település a középkorban az ország fővárosa szerepét töltötte be. Az idelátogató garantáltan visszacsöppen az időben, ahogy a hangulatos szűk kis utcákban a kőépületek között sétálgat. A Szent Pál téren, Mdina főterén magasodik a Szent Pál társkatedrális (a Vallettában található Szent János katedrális társa). A Bástya tér, a városfal legmagasabb pontja, körbe tekintve gyakorlatilag egész Málta belátható. Következő megálló Rabat, melynek neve külvárost jelent, mivel a középkorban Mdina külvárosa volt. Rabat fontos keresztény emlékhelyekkel büszkélkedik, mint például a Szent Pál-barlanggal, a Szent Pál- és a Szent Ágota katakombával. Idő függvényében látogatható Ta Qali, egy kézműves falu, ahol a helyi kézműipari termékek készítőivel: üvegművesektől, ezüst filigree mestereitől apróbb ajándékokat is vásárolhatunk. "

Este a szálláson.

2018. június 29 Comino

Indulás reggel tömegközlekedéssel, (busszal, hajóval) a másik szigetre.

The Blue Lagoon (Kék Lagúna) Comino (Hajójegy kb. 10 Eur retúr) legszebb strandja, az a fajta, amit a képeslapokon látunk viszont. Kristálytiszta tengervíz és hófehér homokos part. Csodálatos vízi élővilággal büszkélkedhet ez a tengerpart is, színes halak, tengeri barlangok. Snorkelling, a pipás búvárkodás pont ezért ilyen népszerű itt, mert rengeteg “lent” a látnivaló.

Egy viszonylag könnyű, 7 km-es túrával körbe lehet járni a környéket.

Igény lehetséges a Hal Saflieni-i hipogeum látogatása, a világ egyetlen őskori földalatti sírtemploma. A templom sziklába vájt termekből, kamrákból és kanyargós folyosókból áll. A Tarxien templomok a legnagyobb és legjobb állapotban megőrzött őskori kultusz helyek Máltán, melyek négy megalitikus épületből állnak. A Tarxien Templomok régészeti területe egy könnyed sétányira van a Hal Saflieni Hypogeum-tól.

Este a szálláson.

2018. június 30 Valetta II

Kijelentkezés a reggeli órákban. Igény esetén rövid látogatás Marsaxlokk-ba. Busz kb 10 Eur/fő.

0

Indulás a délelőtti órákban a repülőtérre. Érkezés a délutáni órákban Budapestre.

4Kellékek:

EVVK póló gyülekezőkre: sárga, drapp, kék (új) színben 900 Ft | EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft | EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft | EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft | EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft;

Fontos!!! További teendők

A részvétel további, (vagy amennyiben írásban akarsz jelentkezni) feltételeiért kattints ide>> (jelentkezési lap a részletes kondíciós listában található). Kérjük, többször olvasd el a fenti leírást, és amennyiben kérdésed van, bátran keress bennünket a megadott elérhetőségeken, a megadott időpontban! Addig ne jelentkezz, és ne fizesd be a nevezési díjat, amíg minden kérdésre választ nem kaptál! A túrák jelentős része NEM ismétlődő, így előfordulhat, hogy jövőre már nem lesz. => A befizetés jogcíme csak nevezési díj lehet! Csak a befizetés után lehetséges a jelentkezést benyújtani. Nem fogadunk jelentkezéseket szóban, személyesen és vonalpostán, nem tartunk helyet. Nevezési díjat nem térítünk vissza! Ezért kérjük a Kedves Túratársakat, hogy a nevezési díjat annak tudatában fizessék be, hogy azt visszalépéskor – bármely okból, bármikor léptek vissza – nem áll módunkban visszafizetni!

Aki nem tagja egyesületünknek, kérjük, kezdeményezze felvételét belépési nyilatkozaton>> Új belépők esetén a belépési nyilatkozatot 2 példányban, aláírva, csak postán lehetséges küldeni Cím: EVVK 2220 Vecsés Bokor utca 5. Kérjük, ne küldjetek tértivevényes/ajánlott levelet, mert nehézkes a vidéki postákon az átvétele.

Nevezési díjról mindenki számlát kap. A túrák önköltségesek, valamennyi felmerülő költséget a helyszínen szükséges (a szolgáltatónak) fizetni. A visszaigazolás postai úton is kérhető (500 Ft). Amennyiben a jelentkezésről három héten belül nem kapsz e-mailben értesítést, kérjük, hívd ügyeleti számainkat! Természetesen amennyiben a programot érintő érdemi változás van, úgy arról Téged azonnal értesítünk.

Ld. még: Mit tegyünk, hogy rosszul sikerüljön a nyaralás>>

A díjak és költségek tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák a külföldi utasbiztosítások (bbp) díját! Az elektronikus jelentkezés feltételei a jelentkezés és a dokumentálásban térnek csupán el a papír alapú jelentkezéstől. Amennyiben a fentiek teljes körűen megértésre, tisztázásra kerültek, úgy kattints a jelentkezem gombra. Várjuk jelentkezésedet!

jelentkezem

További tervek 2018-ra: | 2. Úton fesztivál | 2018.évi rendes közgyűlés | Kuba, szivar, rum és napfény, zene | Marokkó Szahara, élményeink | Mit együnk, hogy jól legyünk? | Miért épp Brazília Favelák, dzsungelek, tengerpartok | 10 év négy kontinens; élőben KínábólSzemlőhegyi barlangtúra szezonnyitó | Thaiföld -Malajzia-Szingapúr | Kuba a karibi álomvilág | Alföldi bicajozás | Tatató | Szicíliai szigetjárás | Szicílai tengerpart Letojanni | Szicília + Málta | Róma az örök város | Róma - Velence Classic | Velence | Itália körút classic vonattal | Szicília szigetjárás & Relax LIGHT | Málta | Vasutasnap | Szlovén hegyek, Bled | Postojnai cseppkőbarlang | Horvát tengerpart Pula | BLED + Sasfészek az Alpokban

 Elérhetőségek:

Postacím: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u. 5. | weblap: www.evvk.hu | e-mail: info_@_evvk.hu | Facebook: EVVK- | Olasz- | Fan club | FIP | Rendezvény klub | Expedíció klub | Vonatjegy, kusett, háló, ülőhely,FIP 50% csoport | Twitter: https://twitter.com/EVVKexplorer | Ügyelet a már bejelentkezetteknek:Szo,V 8-15 h, Cs 15-16 h | vasúti: 06+27-51, mobil: 0630/386-6106 (SMS is) | vonalas: 06-1/516-2751 | OTP Számlaszám: OTP 11732071-20033978 További infók>>

Follow us on Facebook!

Facebook Like Popup by DART-Creations.com
További részletek
  • Total viewing: 2061
  • Type: Magas költségvetésű egyedi túrák
  • Kategória: Strapatúra
  • Lefoglal
leírás:
#Máltai lovagok #Velünk élő történelem #Gozo-Mdina-Comino-Valetta #Azúrtenger #Délen
Jellemzők
  • Amenities
  • No amenities
  • Neighborhood
Térkép
infromáció
Írd be a képen látható karakterek az alsó mezőbe!
       
Dátumok
Válaszd ki a túra dátumát : 06.25 MÁLTA az év túrája>>
Üres
Elérhető
Nem elérhető
Megtelt
Hasonló túrák

További híreink

Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás

 

 

Bejelentkező űrlap

EVVK

Ez felület nem a túrákra való jelentkezésre való!!! Amennyiben jelentkezni óhajtasz valamelyik túrára, szíveskedj az adott túraleírásra kattintani, A leírás végén található, a jelentkezés gomb és úrlap.