Legnépszerűbb túrák (Részletekért görgess lejjebb)

Postojna

Postojnai cseppkőbarlang természetjáró túra 5900 Ft-tól

2018. aug. 17.  3 nap / éjszaka a vonaton. Évezredes cseppkövek, őskori maradványok, barlangi kisvasút.

Róma

Róma az örök város strapatúra 13500 Ft

2018. jún. 21. 3 nap / éjszaka a vonaton. Ókori és középkori műremekek Romulus és Remus városában.

Szlovén-hegyek, Bled

Szlovén hegyek, Bled túra 5900 Ft + busz

2018. aug. 17. 3 nap / éjszaka a vonaton. Bled-a hegyek kapuja, romantikus várrom, bledi krémes.

Bled | Sasfészek

Bled + Sasfészek az Alpokban magashegyi túra 6800 Ft + busz

2018. aug. 17. 4 nap / éjszaka a vonaton. Túra a szlovén és német Alpokban.

Velence

Velence strapatúra 13500 Ft-tól

2018. jún. 22. 3 nap / éjszaka a vonaton. Egy víziváros romantikája Olaszországgal ismerkedőknek.

Horvát tengerpart

Horvát tengerpart, Pula ECO relax 6000 Ft + 89 €-tól

2018. aug. 17.  6 nap / 3 szálláséj. Nyaralás a  népszerű tengerparton most ECO változatban is.

06.23 Szicilia szigetjárás & Relax LIGHT túra>>

Letojanni, +36309634325, info@evvk.hu
Információ

(kód: 18sicl )

Szicília szigetjárás & Relax LIGHT túra

Kezdődik: 2018. június 23. , befejeződik: 2018. június 30.

#Repülővel Etnaföldére #görög kultúra #Taormina #Catania #Siracusa #pihenéssel #kényelmesebb

Mi ez egyáltalán? Kirándulásnak is hívhatnánk, gyakorlatilag majdnem mindenki tudja teljesíteni.

Mit ad nekem? Midőn a görögök Tróját földig lerombolták, s Helénával együtt visszatértek hazájukba, az erdőben rejtőzködő menekültek előjöttek, és tanakodtak, mitévők legyenek. Hazájuk nem volt, otthonuk megsemmisült. Aeneas vállalta vezérlésüket. Hajókat ácsoltatott, s nekivágtak a tengernek új hazát keresni. Hosszú és keserves bolyongás után végre eljutottak Szicília szigetére, Itália szomszédságába... Az idén az EVVK-val már jöhettek volna repülővel is. Ha nekik nem adatott, próbáld ki magad. Pesti ébredőt követően, az estét már Szicíliában töltheted.

Ajánljuk: kisgyermekes családoknak is, nyugdíjasoknak, CARGO-soknak, barátoknak, ismerősöknek is, mozgalmas túrákat kedvelőknek, fotósoknak

Nehézségi fok: 3 , napok / szálláséjek száma: 8/ 8 7

9Gyülekező helye és időpontja: Budapest Liszt Ferenc 2 2018. június 23. 16 óra 0 perc

Kérjük, ne késsetek! Akinek van EVVK-s pólója, kérjük, hozza magával. (Akinek még nincs, jelentkezéskor megrendelheti drapp, sárga, kék színben 900 Ft + postaköltségért.

Tartja/vezeti : Balog Imre

Költségvetés avagy mennyibe kerül: Kérjük még a JELENTKEZÉS ELŐTT SZÍVESKEDJ ÖSSZESZÁMOLNI a költségeket. Az összköltség választott elemektől függően értelemszerűen változik (tehát drágább szállás esetében nyilván több lesz a vége). Ezen felül, tartalékról is gondoskodni szíveskedjetek, ez kb. a túra teljes költségvetésének 50%-a. Külföldi túrák esetén min. további 50-100 EURO/fő vagy hitelkártya! Az EVVK kölcsönt biztosítani nem tud, a határon költőpénz felmutatását kérhetik.

Útvonalterv: Budapest - Catania - Letojanni - Siracusa - Catania - Etna - Letojanni - Catania - Budapest

Szükséges (szabad)jegyek: BUD - CAT -BP, melyet a nevezési díj tartalmaz. Intézése központilag történik. További jegyárakért lásd leírás.

Okmányok: Személyi igazolvány kártya vagy a hazautazástól számított 3 hónapig érvényes útlevél.

Helyfoglalások: A helyfoglalások standard helyekre vonatkoznak (1 fő=1 hely). Amennyiben – minőségi megfontolásból - foglalásodat Magad kívánod intézni, kérjük, tüntesd fel ezt a jelentkezéskor. Ez esetben a jegy díját a helyszínen visszatérítjük a nevezési díjból. Az egyesület nem garantálja ablak melletti, elsőbbségi beszállás, egymás mellé szóló, valamint prémium helyek megváltását.

Szállás: Taorminától nem messze, légkondícionált 4 vagy 2 ágyas stúdiókban (1 légtérben a konyha és hálórész) a parttól kb. 600-800 m (kb. 10 perc)-re. A komplexumhoz tartozik saját medence is!

Lakás, vagyis konyhával és fürdőszobával felszerelt. Általában 2-8 fősek. Hálótársat neked kell kerítened. Általában lakóövezetekben. (Bejelentkezés 17:00 h /Kijelentkezés 10:00)

Part: Kevert, lávaköves part (3-4 centiméter átmérőjűek a kavicsok). A parton itt-ott van kisebb homokos sáv is. Fürdőszandált, olcsó papucsot hozzatok magatokkal !

Választhatók: Helyi transzferek díjai, belépők, napozóágy.

money Díjak 1 főre:

figyelemNevezési díj:

Jelentkezéskor fizetendő (befizethető postán: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u.5. vagy átutalással: OTP 11732071-20033978) és nem visszatérítendő, repülőjegy árváltozásából fakadóan változhat! Tartalmazza a lebonyolítással, az egyesület működésével kapcsolatos, költségeket, a szükséges repülőjegyek díját (a tervezéskor elérhető áron) és reptéri illeték díját, valamint a túravezető költségeit. A szállásdíj értelemszerűen a szállás díját/költségét tartalmazza. A nevezési díj nem tartalmazza a járulékos költségeket (4. oszlop) (pl.: WIZZ Air csomagdíj) és a transzferek díjait. Valamennyi díjat a felmerülés helyszínén kell fizetni (pl. szállásdíj, belépők, további menetjegyek, közvetlenül a szolgáltatónak).

articles Leírás:

Kezdés v. Indulás / Járatszám: 2018. június 23. 19:00 V62353

2018. június 23 Budapest Liszt Ferenc 2A

Tekintettel a túra súlyára és költségvetésére, kérjük mindenki szíveskedjen időben megjelenni. Az indulás időpontja a jegyvásárlás függvényében +/- 2 nappal módosulhat, ezt szabadságolások alkalmával szíveskedjetek figyelembe venni. Indulás Cataniába.

-

Érkezés az esti órákban Cataniába, a transzfer díja várhatóan 20-45 Eur/fő (kis mértékben függ az együtt utazók számától). Jelenkezéskor szíveskdj jelezni hogy ilyet kérsz! Érkezés után a túravezető tájékoztatót tart az elkövetkezendő időszakról, valamint a szállásdíj is ekkor aktuális.

2018. június 24 Siracusa

Indulás a reggeli órákban vonattal. Szükséges felszerelés: naptej, túracipő, kalap.

A város elsősorban antik és archaikus leleteiről, műemlékeiről híres. Világhírű nevezetességei: Apolló temploma, Municipio, Dóm, Archeológiai Múzeum (5 €), Pallazo Bellomo (8 €), Aretusa szökőkút, S Lucia temploma, Gimnasio Romano, Santuario della Madonnina. A Neapolisban: Amfiteatro Romano, Ara di Lerone, Orecchio di Dionisio, Teatro Greco (10 €). Valamennyit egy kiadós gyalogtúra keretében lehetséges meglátogatni.

Visszavonatozás a délutáni órákban. Este a szálláson.

2018. június 25 Catania

Indulás a reggeli órákban vonattal Catania irányába.

Egy kelet - szicíliai reggel felkel, majd felnéz az Etnára és ha füstöl, akkor minden a legnagyobb rendben van... A város Szicília Nápolya, részben hatalmas kikötője, részben közbiztonsága miatt. Ennek ellenére megér egy félnapos sétát, Főtere a bazalt elefánttal, és a világhírű Dómmal /katedrálissal. Ennek szegletében található az autentikus piac is, melyet szabadidejében ne hagyjon ki senki. Amúgy a város fénykorában igen sokk barokk palotával, villával gazdagodott, a hátsó utcákban elveszve, remek fotótémák ezek. Továbbhaladva, nyitvatartása mellett is könnyen túlhaladható a Római Amfiteátrum, melyet lakóházakkal és egyéb épületekkel teljesen beépítettek. A Chiesa di San Nicolo l'Arena méltánytalanul mellőzött, ámbár a régió legnagyobb temploma. Érdemes időt szánni kriptájára, kolostorudvarára. Ez a napi gyaloglás legtávolabbi pontja...

Este a szálláson.

2018. június 26 Etna

Indulás reggel. Szükséges felszerelés: túracipő, hosszú nadrág, esőkabát, fényképezőgép. Kérjük, kézitáskát, reklámszatyrot ne vigyetek fel a hegyre. Várható napi költség 50 Eur.

Etna (szicíliai Muncibeddu, olasz Mongibello vagy Etna, latinul Aetna) egy napjainkban is aktív vulkán Szicília északkeleti részén. A Föld valamennyi vulkánja közül az Etna kitöréseit jegyezték fel a leghosszabb ideje és a legrészletesebben, ám működésének körülményei még a mai napig nem egyértelműek. Bár az Etna a világ egyik legaktívabb vulkánja, a hegy lejtőin és környékén több tízezer ember él, aminek oka a termékeny vulkáni talaj. Egy kialudt mellékkráter megtekintésére van lehetőség.

Este a szálláson.

2018. június 27 Letojanni Relax

Nyaralás, pihenés.

-

Este a szálláson.

2018. június 28 Letojanni Relax

Nyaralás, pihenés.

-

Este a szálláson.

2018. június 29 Letojanni Relax

Nyaralás, pihenés.

-

Felkészülés a visszaútra, este a túravezető tájékoztatót tart.

2018. június 30 Budapest Liszt Ferenc 2A

Kijelentkezés a szállásról, a szállásokat 10 óráig el kell hagyni.

-

Szabadprogram, majd indulás a délutáni órákban Catania irányába egyénileg (szabadjeggyel nem rendelkezőknek kb. 6 Eur a jegy). Érkezés után tömegközlekedéssel kiutazás a repülőtérre (kb. 4 Eur/fő). Indulás az esti órákban Budapest irányába repülővel. Érkezés éjfél körül.

4Kellékek:

EVVK póló gyülekezőkre: sárga, drapp, kék (új) színben 900 Ft | EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft | EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft | EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft | EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft;

Fontos!!! További teendők

A részvétel további, (vagy amennyiben írásban akarsz jelentkezni) feltételeiért kattints ide>> (jelentkezési lap a részletes kondíciós listában található). Kérjük, többször olvasd el a fenti leírást, és amennyiben kérdésed van, bátran keress bennünket a megadott elérhetőségeken, a megadott időpontban! Addig ne jelentkezz, és ne fizesd be a nevezési díjat, amíg minden kérdésre választ nem kaptál! A túrák jelentős része NEM ismétlődő, így előfordulhat, hogy jövőre már nem lesz. => A befizetés jogcíme csak nevezési díj lehet! Csak a befizetés után lehetséges a jelentkezést benyújtani. Nem fogadunk jelentkezéseket szóban, személyesen és vonalpostán, nem tartunk helyet. Nevezési díjat nem térítünk vissza! Ezért kérjük a Kedves Túratársakat, hogy a nevezési díjat annak tudatában fizessék be, hogy azt visszalépéskor – bármely okból, bármikor léptek vissza – nem áll módunkban visszafizetni!

Aki nem tagja egyesületünknek, kérjük, kezdeményezze felvételét belépési nyilatkozaton>> Új belépők esetén a belépési nyilatkozatot 2 példányban, aláírva, csak postán lehetséges küldeni Cím: EVVK 2220 Vecsés Bokor utca 5. Kérjük, ne küldjetek tértivevényes/ajánlott levelet, mert nehézkes a vidéki postákon az átvétele.

Nevezési díjról mindenki számlát kap. A túrák önköltségesek, valamennyi felmerülő költséget a helyszínen szükséges (a szolgáltatónak) fizetni. A visszaigazolás postai úton is kérhető (500 Ft). Amennyiben a jelentkezésről három héten belül nem kapsz e-mailben értesítést, kérjük, hívd ügyeleti számainkat! Természetesen amennyiben a programot érintő érdemi változás van, úgy arról Téged azonnal értesítünk.

Ld. még: Mit tegyünk, hogy rosszul sikerüljön a nyaralás>>

A díjak és költségek tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák a külföldi utasbiztosítások (bbp) díját! Az elektronikus jelentkezés feltételei a jelentkezés és a dokumentálásban térnek csupán el a papír alapú jelentkezéstől. Amennyiben a fentiek teljes körűen megértésre, tisztázásra kerültek, úgy kattints a jelentkezem gombra. Várjuk jelentkezésedet!

jelentkezem

További tervek 2018-ra: | 2. Úton fesztivál | 2018.évi rendes közgyűlés | Kuba, szivar, rum és napfény, zene | Marokkó Szahara, élményeink | Mit együnk, hogy jól legyünk? | Miért épp Brazília Favelák, dzsungelek, tengerpartok | 10 év négy kontinens; élőben KínábólSzemlőhegyi barlangtúra szezonnyitó | Thaiföld -Malajzia-Szingapúr | Kuba a karibi álomvilág | Alföldi bicajozás | Tatató | Szicíliai szigetjárás | Szicílai tengerpart Letojanni | Szicília + Málta | Róma az örök város | Róma - Velence Classic | Velence | Itália körút classic vonattal | Szicília szigetjárás & Relax LIGHT | Málta | Vasutasnap | Szlovén hegyek, Bled | Postojnai cseppkőbarlang | Horvát tengerpart Pula | BLED + Sasfészek az Alpokban

Kedvezmények (a repülős túrák valamint az expedíciók kivételével):

Akik egyszerre 2 vagy több túrára, vagy febr. 15-ig jelentkeznek, gyermek/diák, családok valamennyi tagja és nászutasok 5 % kedvezményt kapnak a nevezési és a szállásdíjból (adott esetben). A kedvezmények nem összevonhatók! Kedvezményeket az érvényesen jelentkezőknek (fizetés, határidő, jogcím, szükséges nyomtatványok megléte) tud az egyesület biztosítani.

 Elérhetőségek:

Postacím: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u. 5. | weblap: www.evvk.hu | e-mail: info_@_evvk.hu | Facebook: EVVK- | Olasz- | Fan club | FIP | Rendezvény klub | Expedíció klub | Vonatjegy, kusett, háló, ülőhely,FIP 50% csoport | Twitter: https://twitter.com/EVVKexplorer | Ügyelet a már bejelentkezetteknek:Szo,V 8-15 h, Cs 15-16 h | vasúti: 06+27-51, mobil: 0630/386-6106 (SMS is) | vonalas: 06-1/516-2751 | OTP Számlaszám: OTP 11732071-20033978 További infók>>

Follow us on Facebook!

Facebook Like Popup by DART-Creations.com
További részletek
  • Total viewing: 338
  • Type: Közepes költségvetésű túrák
  • Kategória: Túra
  • Lefoglal
leírás:
#Repülővel Etnaföldére #görög kultúra #Taormina #Catania #Siracusa #pihenéssel #kényelmesebb
Jellemzők
  • Amenities
  • No amenities
  • Neighborhood
Térkép
infromáció
Írd be a képen látható karakterek az alsó mezőbe!
       
Dátumok
Válaszd ki a túra dátumát : 06.23 Szicilia szigetjárás & Relax LIGHT túra>>
Üres
Elérhető
Nem elérhető
Megtelt
Hasonló túrák
Hasonló túrák
Közepes költségvetésű túrák
Letojanni, +36309634325, info@evvk.hu
Közepes költségvetésű túrák
Letojanni, +36309634325, info@evvk.hu

Részletek, jelentkezés

Túra neve *Státusz
2. Úton fesztivál utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
EVVK közgyűlés utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Kuba, szivar, rum, napfény és zene utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Marokkó Szahara, élményeink utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Mit együnk, hogy jól legyünk? utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Miért épp Brazília? Favelák, dzsungelek, tengerpartok utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
10 év, négy kontinens: Trembácz Éva Zsuzsanna élőben Kínából utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Szemlőhegyi barlangtúra szezonnyitó elérhető :) RÉSZLETEK>>
Thaiföld -Malajzia-Szingapúr még 10 hely RÉSZLETEK>>
Kuba a karibi álomvilág utolsó helyek! RÉSZLETEK>>
Alföldi bicajozás még 10 hely RÉSZLETEK>>
"TATATÓ" elérhető :) RÉSZLETEK>>
Szicíliai szigetjárás elérhető :) RÉSZLETEK>>
Szicília tengerpart még 10 hely RÉSZLETEK>>
Szicílai tengerpart Letojanni elérhető :) RÉSZLETEK>>
Szicília + Málta elérhető :) RÉSZLETEK>>
Róma az örök város elérhető :) RÉSZLETEK>>
Róma - Velence Classic elérhető :) RÉSZLETEK>>
Velence még 10 hely RÉSZLETEK>>
Itália körút classic vonattal elérhető :) RÉSZLETEK>>
Szicília szigetjárás & Relax LIGHT elérhető :) RÉSZLETEK>>
MÁLTA elérhető :) RÉSZLETEK>>
Vasutasnap elérhető :) RÉSZLETEK>>
Szlovén hegyek, Bled elérhető :) RÉSZLETEK>>
Postojnai cseppkőbarlang elérhető :) RÉSZLETEK>>
Horvátország Pula elérhető :) RÉSZLETEK>>
Horvát tengerpart Pula még 10 hely RÉSZLETEK>>
BLED + Sasfészek az Alpokban még 10 hely RÉSZLETEK>>

* Fenti adatok szigorúan tájékoztató jellegűek, nem jelentenek az EVVK semmilyen kötelezettség vállalást. A tájékozódáson kívül más célra nem használhatók fel.

További híreink

Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás