Legnépszerűbb túrák (Részletekért görgess lejjebb)

Postojna

Postojnai cseppkőbarlang természetjáró túra 5900 Ft-tól

2018. aug. 17.  3 nap / éjszaka a vonaton. Évezredes cseppkövek, őskori maradványok, barlangi kisvasút.

Róma

Róma az örök város strapatúra 13500 Ft

2018. jún. 21. 3 nap / éjszaka a vonaton. Ókori és középkori műremekek Romulus és Remus városában.

Szlovén-hegyek, Bled

Szlovén hegyek, Bled túra 5900 Ft + busz

2018. aug. 17. 3 nap / éjszaka a vonaton. Bled-a hegyek kapuja, romantikus várrom, bledi krémes.

Bled | Sasfészek

Bled + Sasfészek az Alpokban magashegyi túra 6800 Ft + busz

2018. aug. 17. 4 nap / éjszaka a vonaton. Túra a szlovén és német Alpokban.

Velence

Velence strapatúra 13500 Ft-tól

2018. jún. 22. 3 nap / éjszaka a vonaton. Egy víziváros romantikája Olaszországgal ismerkedőknek.

Horvát tengerpart

Horvát tengerpart, Pula ECO relax 6000 Ft + 89 €-tól

2018. aug. 17.  6 nap / 3 szálláséj. Nyaralás a  népszerű tengerparton most ECO változatban is.

05.18 Kuba a karibi álomvilág az év extrém túrája>>

Habana, +36309634325, info@evvk.hu
Információ

(kód: 18cub )

Kuba a karibi álomvilág az év extrém túrája

Kezdődik: 2018. május 18. , befejeződik: 2018. május 27.

#2018 év #NONPLUSULTRA, #tenger <=> óceánnyi élmény, #rum #szivar #Csodaszép Habana-Vinales-Cienfuegos-Trinidad-Varadero-Habana túra #Hemingway/Che/Castro nyomában

Mi ez egyáltalán? Egyhetes túra, útközben alvással és/vagy szálláson alvással. Elsősorban a különlegességekre vágyóknak. Relatíve nem drágák, utazási gyakorlatot, álló képességet, és felszerelést igényel.

Mit ad nekem? 1 hétre indulunk Karibi térség, az Antillák egyik legnagyobb szigetére. Kuba maga a karibi szocialista gyöngyszem. Ebből kifolyólag, előre leszögezem, hogy - a negatívumok ellenére is - Kubát mindenképp érdemes megnézni, csupán az embernek át kell hangolnia az agyát, fel kell vennie a helyi ritmust. Havannai éjről virradva ellátogathatsz az ország éléskamrájába, Vinálesbe. A Csodaszirtek után,a helyi Párizsban, Cienfuegosban időzhetsz, szebbnél szebb épületek közt bolyongva. Trinidad igen kompakt kis város, minden járóföldre esik, ami fáradva nagy előny. Varaderónak nem sok köze van az autentikus Kubához, de tengerpartja nemzetközi léptékkel is a TOP 10-ben benne van. Két nap relax után útra kelhetsz a "legkubább" településre Habanába ahol, a koloniális építészet, street food *rum és *szivar hangulata vár. Tengernyi név lesz ismerős a filmekből, az utcazene pedig... Havannában egyébként megéri még, csak úgy eltévedni is, hogy aztán milliónyi fotóval, élettapasztalattal, barátsággal keveredj elő...

Ajánljuk: elsősorban EVVK tagoknak, CARGO-soknak, barátoknak, ismerősöknek is, MÁV csoport dolgozóinak, mozgalmas túrákat kedvelőknek, nyugdíjasoknak és hozzátartozóiknak

Nehézségi fok: 4 , napok / szálláséjek száma: 10/ 10 7

9Gyülekező helye és időpontja: Budapest Liszt Ferenc 2 2018. május 18. 17 óra 5 perc

Kérjük, ne késsetek! Akinek van EVVK-s pólója, kérjük, hozza magával. (Akinek még nincs, jelentkezéskor megrendelheti drapp, sárga, kék színben 900 Ft + postaköltségért.

Tartja/vezeti : Balog Imre

Költségvetés avagy mennyibe kerül: Kérjük még a JELENTKEZÉS ELŐTT SZÍVESKEDJ ÖSSZESZÁMOLNI a költségeket. Az összköltség választott elemektől függően értelemszerűen változik (tehát drágább szállás esetében nyilván több lesz a vége). A városban és az út során viszonylag korlátos pénzváltási lehetőségek miatt célszerű a repülőtéren váltani a CUC-ot (CUC = Cuba Convertible Peso). A pénzváltás során nem adnak vissza, tehát célszerű előre kiszámolt, kerek összeget beváltani (pl.:500 Eur). Tekintettel a várható hosszú sorban állási időre, ismerősök együtt váltsanak, legyenek szívesek. A CUC idehaza korlátozásokkal váltható. A CUP Kuba másik hivatalos pénzneme. 1 CUC= 24 CUP, míg 1 CUC kb.1 USD. Azonban a helyzet nem ennyire egyszerű, mert ha dollárt váltasz, további 5-10 %-os büntető kezelési költséget fognak alkalmazni, így egyéb más konvertibilis valutát érdemes hozni (EUR, CHF, GBP). Gazdaságossági szempontokra figyelemmel, félreeső helyeken, a helyieknél lehetséges vásárolni a CUC-al, a hazai ár töredékéért pl.: gyümölcsöt, kávét. Ez esetben CUP-ban adnak vissza amelyel a továbbiakban jóval olcsóbban lehet vásárolni. Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy a bankártya elfogadás használata korlátos (Visa Elektron kártyákat nem fogadnak el) a szigetországban, ezért szándékolt költőpénzeteket, több helyre gondosan elosztva, szíveskedjetek magatokkal hozni. A kubai valuták behozatala és kivitele korlátozások alá eshet, Ezen felül, tartalékról is gondoskodni szíveskedjetek, ez kb. a túra teljes költségvetésének 50%-a. Külföldi túrák esetén min. további 50-100 EURO/fő vagy hitelkártya! Az EVVK kölcsönt biztosítani nem tud, a határon költőpénz felmutatását kérhetik.

Útvonalterv: Budapest - Istanbul - Habana - Vinales - Cienfuegos - Trinidad - Varadero - Habana - Istanbul - Budapest (változhat)

Szükséges (szabad)jegyek: BUD-IST-HAV retúr repülőjegy, melyet a nevezési díj tartalmaz. Intézése központilag történik. További jegyárakért lásd leírás.

Okmányok: "Legalább a hazautazástól számított 6 hónapig érvényes útlevél, valamint Kubába való belépéshez turista kártya szükséges. A kártya díja 25 +25 Eur+ 1000 Ft. Amennyiben magatok kívánjátok intézni: http://www.embacuba.hu/vizumok_turistakartya .Igénylése központilag történik, melyhez az egyesülethez el kell jutatni az útlevelet.

Belépésnél ügyelni kell arra, hogy a határőr a beutazási pecsétet bepecsételje, mivel ezek igazolják a legális belépést az országba. "

Helyfoglalások: A helyfoglalások standard helyekre vonatkoznak (1 fő=1 hely). Amennyiben – minőségi megfontolásból - foglalásodat Magad kívánod intézni, kérjük, tüntesd fel ezt a jelentkezéskor. Ez esetben a jegy díját a helyszínen visszatérítjük a nevezési díjból. Az egyesület nem garantálja ablak melletti, elsőbbségi beszállás, egymás mellé szóló, valamint prémium helyek megváltását.

Szállás: 4-6 ágyas koedukált szobák, valamint korlátozott számban elérhetők: végig 2 ágyas szobák (pároknak), valamennyi közös WC-vel és fürdőszobával. Kimondottan szerény igényeket kielégítő, otthon megszokottól eltérő szálláshelyek!!! A túra jellegéből fakadóan, egyéb igényeket korlátozásokkal lehetséges teljesíteni. Az egyesület szálláscímet nem ad ki! Konyha főzési lehetőség reggeli időszakosan elérhető.

Több típusú vagy speciális szálláslehetőség. Keresd a tájékoztatóban, vagy érdeklődj! (Bejelentkezés 17:00 h /Kijelentkezés 10:00)

Part: Homokos part

Választhatók: jellemzően a napi túrán belépők,sztornó és/vagy baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, transzferek díjai, ld. még napi leírás.

money Díjak 1 főre:

figyelemNevezési díj:

Jelentkezéskor fizetendő (átutalással: OTP 11732071-20033978) és nem visszatérítendő, repülőjegy árváltozásából fakadóan változhat! Tartalmazza a lebonyolítással, az egyesület működésével kapcsolatos, költségeket, a szükséges repülőjegyek díját (a tervezéskor elérhető áron), csomagdíjat, és reptéri illeték díját, valamint a túravezető költségeit. A szállásdíj értelemszerűen a szállás díját/költségét tartalmazza (ahol elérhető). A nevezési díj nem tartalmazza a további költségeket (4. oszlop) és a transzferek díjait. Valamennyi díjat a felmerülés helyszínén kell fizetni (pl. szállásdíj, belépők, további menetjegyek, közvetlenül a szolgáltatónak). Tekintettel a túra különlegességére, a szállások EURO-ban kerültek kifejezésre, azonban a díjakat az adott ország valutanemében kell fizetni (CUC-ban), mely az adott napi árfolyam függvényében kis mértékben változhat.

articles Leírás:

Kezdés v. Indulás / Járatszám: 2018. május 18. 20:05 TK1038/TK183

2018. május18 Budapest Liszt Ferenc 2A

Tekintettel a túra súlyára és költségvetésére, kérjük mindenki szíveskedjen időben megjelenni. Az indulás időpontja a jegyvásárlás függvényében +/- 2 nappal módosulhat, ezt szabadságolások alkalmával szíveskedjetek figyelembe venni.

-

Az éjszakát a repülőn töltjük, várhatóan isztambuli átszállással. Tekintettel a hosszú úton töltött időre, 50 év felettiek kérjék ki háziorvosuk tanácsát (pl.: kompressziós harisnya, véralvadás gátló).

2018. május 19 Habana

Érkezés után pénzváltás a repülőtéren. Ezt követően a szálláshelyet taxival lehetséges megközelíteni, (20-30 CUC/fő) elfoglalása 17 órától lehetséges. A csomagok szálláshelyen hagyása után megkezdődik a városi túra.

Havanna 2,2 millió lakosával a szigetország legnagyobb városa is egyben ahol az ötvenes évek és napjaink egyszerre vannak jelen. Látványosságaiból több is szerepel az UNESCO Világörökség listáján. Sétálhatunk az óváros utcáin, ahol lépten nyomon utcazenébe hallgathatunk bele.

Megér egy kis kitérőt az 1845-ben alapított Fabrica De Tabados Partagás szivargyár. Csupán történeti érdekesség, hogy nem kubai hanem egy katalán alapította (Don Jaime Partagas y Ravelo).

A Nemzeti Capitol tervét az Egyesült Államok Capitoliumához hasonlítják. Ez volt a legmagasabb épület Havannában az 1950-es évekig. Ma a Kubai Tudományos Akadémia székhelye.

A régi város háza tere, a Plaza Vieja lehet egy rövid kitérő célpontja.

Méretében is hírében is világhírű a Nagy Havannai Színház, mely jó fotótéma a továbbindulás előtt.

El Floridita Bar neve egybecseng Hemingway, a Nobel díjas író nevével. Itt és a La Bodeguita del Medio-ban a híresség gyakran megfordult.

A királyi erő kastélyát eredetileg a kalózok támadása elleni védekezésre építették. Az erőd az amerikai kontinens legrégebbi kőállomása, és 1982-től UNESCO Világörökség része. A San Salvador de la Punta a Havana-öbölben található. Úgy tervezték meg, hogy megvédje a Havana-öböl stratégiailag fontos bejáratát.

A Malecón sétány a fesztiválok, az esti séták méltó helyszíne. Gyalog bejárható végpontja a világhírű Hotel Nacionale. Kis pihenő keretében érdemes egy koktélt elfogyasztani, egyebekben a panorámát is érdemes megcsodálni.

Este a szálláson. A szállásdíj kiegyenlítése is ekkor aktuális.

2018. május 20 Vinales

Indulás korán, Vinales irányába. Szükséges felszerelés: kényelmes túracipő, víz, élelem, esőkabát. Ezen a napon kb.400 kilométert buszozunk. Várható napi költség kb. 75 Eur. Kérésre megálló Parque Nacional La Guira Nemzeti Parkban illetve ebédelési lehetőség.

"Vinales a település, amelyet az 1600-as évek elején alapítottak, nem csupán „ Kuba” de a világ legnagyobb dohánytermelő vidéke. Havannától 160 km-re, a világ legjobb dohányleveleit és legfinomabb szivarjait állítják elő.

Vinales egy szőlőültetvényről kapta egykor a nevét, amit egy Kanári-szigetekről érkező telepes ültetett. Ekkor még nem a dohányültetvényeiről volt híres. A mezőgazdaságból élő falu egy völgyben helyezkedik el.

A völgy jellegzetességei a kúp alakú mészkődombok, amelyeket dús trópusi növényzet takar.

A településen amit még érdemes megnézni az Indiánbarlang, amely Kuba egyik legrégebbi barlangrendszere.

A híres őskort ábrázoló falfestmény a Mural de la Prehistoria (belépő: 5 CUC/fő).

A településen egyedülálló módon van még lehetőség meglátogatni egy magán botanikus kertet, jelképes, önkéntes adomány fejében.

Az arra válalkozók továbbá lovagolhatnak a dohány ültetvények között (kb 20-50CUC), vagy akár egy ingyenes salsa órát is vehetnek. "

Visszaindulás a délutáni órákban. Érkezés az esti órákban. Éjszaka a szálláson.

2018. május 21 Cienfuegos

Kijelentkezés a kora hajnali órákban, majd indulás Santa Clara irányába. A busz díja kb. 69 Eur/fő erre a napra. A város Kuba középső részén, az Escambray-hegység nyugati lábánál terül el. Lakosságának számát tekintve az 5. legnagyobb kubai város. A várost 1958 december 29-én a Kubai forradalmárok elfoglalták. A felkelők a parancsnoka Ernesto Che Guevara volt. Ez a forradalom, a parancsnok legnagyobb katonai sikere volt. A városban található Che Guevara mauzóleuma, amelyben 1997–ben a földi maradványait is elhelyezték. A város főtere a Parque Vidal, itt található Marta Abreu szobra. Ha itt járunk, érdemes megtekinteni a színház épületét is. Vasutas bakancslistás úticél a páncélvonat, emlékhelye, ahova 1 CUC a belépő. Továbbindulás a déli órákban Cienfuegos, Palacio de Valle irányába.

Cienfuegos, más néven a dél gyöngye. A stratégiai fontosságú várost úgy építették ki, hogy az ellenéges hajókat ágyúzni lehessen. A város félszigetén helyezkedik el a Palacio De Valle mely egy cukorbáró csodálatos palotája volt. Jelenleg bár üzemel benne, a tetőteraszra 1 CUC a belépő, melyet később le lehet fogyasztani. Megérkezve, jó kiindulási pont a napi túrához a Jose Marti tér a régi Thomas Terry Színházzal. A tér legszebb látványossága a felújítás alatt álló Palacio Ferrer (1 CUC). Kiadós túra keretében látogatható a város temetője, a La Reina , ahol a híres cukorbáró lányának sírja található, rajta a világhírű Csipkerózsika szoborral. Esti szabadprogram keretében kihagyhatatlan a vasútállomás meglátogatása.

Bejelentkezés a szálláshelyre az esti órákban, este a szálláson.

2018. május 22 Trinidad

Indulás a kora reggeli órákban Trinidad irányába. Várható napi buszköltség: 20-40 Eur/fő.

Trinidad Havannától kb. 350 km-re található, sajátos, egyedi hangulatú, meseszép kisváros, 1988-ban felkerült a UNESCO Világörökség Listájára. A koloniális kisváros főtere a Plaza Mayor, innen mintegy 500 m-es körben helyezkednek el a műemlékek, nevezetességek. A fentiek mellett muszáj megemlíteni a világhírű éttermet, a Taverna La Cancháncharát. A hely híres a lime -méz italáról, nem mellesleg a 0-24 óráig tartó élő zenéjéről. A település a turistákból él, árszinvonala ennek megfelelő, tele van árusokkal. A település igen kicsi körülbelül fél nap alatt bejárható, múzeumlátogatással együtt is maximum egy nap. Egész nap szól a városban a zene, még éjszaka is. Gyönyörű fotók, képek készíthetők a fotózást kedvelők nagy örömére.

Visszaindulás a délutáni órákban. Este Cienfuegosban a szálláson.

2018. május 23 Varadero

Kora reggeli kijelentkezést követően irány a cienfuegosi buszállomás (taxi kb. 5 CUC/fő). A buszállomásra érkezést, bejelentkezést követően indulás a reggeli órákban Varaderoba (busz kb. 18 Eur/fő). Varadero -ban a buszállomástól a szálláshelyre taxival lehetséges közlekedni (kb. 5 CUC/fő). A szálláshelyet legkésőbb 17 óráig lehet elfoglalni. A nap hátralévő részében szabadprogram, pihenés, fürdés. Amennyiben minőségi szállás érdekel (pl.: Iberostar), úgy vedd fel a kapcsolatot velünk.

Varadero egy félsziget, a Mexikói öböl partján. Kuba legismertebb tengerparti üdülőhelye Havannától kb 140 km-re található. Eredetileg egy kis település volt, ahol valaha sót termeltek. Idegenforgalma a XX.századtól kezdett fellendülni. Mára a sziget legnagyobb turistaközpontja lett. Varaderon talán legcsodálatosabb a 20 km hosszú homokos partszakasz és a kristálytiszta víz. A tenger felől érkező kellemes szellő felfrissíti a nyaralókat a trópusi hőségben. A jellegzetes karibi hangulatról, a helyi ételeket, italokat kínáló kellemes éttermek és bárok gondoskodnak.

Este a szálláson.

2018. május 24 Varadero II

Kijelentkezést követően a csomagokat a recepción hagyjuk, szabadprogram fürdés, vásárlás délig. Továbbmaradás lehetséges kérjük jelentkezéskor jelezni szíveskedj.

0

Indulás a Varadero buszpályaudvarra, a kora délutáni órákban (taxi kb. 5 CUC/fő). Továbbindulás a délutáni órákban Habana irányába, (busz kb. 11 Eur/fő). Érkezés után a szálláshelyen hagyjuk a csomagokat, majd szabadprogram. Este a szálláson.

2018. május 25 Habana II

Távoli úti célokhoz a Hop on hop off busz javasolt (napijegy: 10 CUC), melynek tervezett úti céljai: Forradalom tér, Cemeterió Colón. A gigantikus forradalmi rendezvény tér, Vedado városnegyedben terül el, nagy gyűlések, ünnepek megszokott helyszíne. Fő ékessége, a több mint 100 m magas Jose Marti emlékmű. Jose Marti az ország nagy nemzeti hőse, szabadságharcos, költő. A tér másik látványossága, a több emelet magas Che Guevara kép. A Cemeterió Colón 1876-ban került Vedadoban megalapításra, egy spanyol temető alapjain. Névadója Kristofer Colombus. A Buenos Airesi temető után, ez a második legfontosabb történelmi műemlékeket felvonultató kegyhely. A mintegy 57 ha-on, elképesztő részletességű, művészi kialakítású sírhelyek, szobrok kerültek felépítésre. Nem mellesleg, mintegy 500 főmauzóleum és kripta került világszínvonalú művészeti megoldásokkal kialakításra. Ez teszi a fallal körbevett temetőt skanzenszerűvé, és világhírűvé. Amennyiben időnk engedi, ellátogatunk a főpályaudvarhoz, teljes nevén Estacione Central de Ferrocarilles-hez. Az állomást éppen felújítják, azonban a mellette lévő mozdonyskanzen jó fotótémát szolgáltat a szakmabelieknek.

Este a szálláson, felkészülés a hazautazáshoz. Igény esetén búcsúvacsora.

2018. május 26 Habana III

Kijelentkezés a hajnali órákban. A reptéri transzfer kb. 20-30 CUC/fő. A repülőtéren ne felejtsétek el visszaváltani a helyi valutátokat. Indulás a reggeli órákban Európa irányába.

0

2018. május 27 Budapest Liszt Ferenc 2A

Érkezés a reggeli órákban, átszállás Budapest irányába.

-

Érkezés várhatóan a déli, délutáni órákban Budapestre.

4Kellékek:

EVVK póló gyülekezőkre: sárga, drapp, kék (új) színben 900 Ft | EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft | EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft | EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft | EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft;

Fontos!!! További teendők

A részvétel további, (vagy amennyiben írásban akarsz jelentkezni) feltételeiért kattints ide>> (jelentkezési lap a részletes kondíciós listában található). Kérjük, többször olvasd el a fenti leírást, és amennyiben kérdésed van, bátran keress bennünket a megadott elérhetőségeken, a megadott időpontban! Addig ne jelentkezz, és ne fizesd be a nevezési díjat, amíg minden kérdésre választ nem kaptál! A túrák jelentős része NEM ismétlődő, így előfordulhat, hogy jövőre már nem lesz. => A befizetés jogcíme csak nevezési díj lehet! Csak a befizetés után lehetséges a jelentkezést benyújtani. Nem fogadunk jelentkezéseket szóban, személyesen és vonalpostán, nem tartunk helyet. Nevezési díjat nem térítünk vissza! Ezért kérjük a Kedves Túratársakat, hogy a nevezési díjat annak tudatában fizessék be, hogy azt visszalépéskor – bármely okból, bármikor léptek vissza – nem áll módunkban visszafizetni!

Aki nem tagja egyesületünknek, kérjük, kezdeményezze felvételét belépési nyilatkozaton>> Új belépők esetén a belépési nyilatkozatot 2 példányban, aláírva, csak postán lehetséges küldeni Cím: EVVK 2220 Vecsés Bokor utca 5. Kérjük, ne küldjetek tértivevényes/ajánlott levelet, mert nehézkes a vidéki postákon az átvétele.

Nevezési díjról mindenki számlát kap. A túrák önköltségesek, valamennyi felmerülő költséget a helyszínen szükséges (a szolgáltatónak) fizetni. A visszaigazolás postai úton is kérhető (500 Ft). Amennyiben a jelentkezésről három héten belül nem kapsz e-mailben értesítést, kérjük, hívd ügyeleti számainkat! Természetesen amennyiben a programot érintő érdemi változás van, úgy arról Téged azonnal értesítünk.

Ld. még: Mit tegyünk, hogy rosszul sikerüljön a nyaralás>>

A díjak és költségek tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák a külföldi utasbiztosítások (bbp) díját! Az elektronikus jelentkezés feltételei a jelentkezés és a dokumentálásban térnek csupán el a papír alapú jelentkezéstől. Amennyiben a fentiek teljes körűen megértésre, tisztázásra kerültek, úgy kattints a jelentkezem gombra. Várjuk jelentkezésedet!

jelentkezem

További tervek 2018-ra: | 2. Úton fesztivál | 2018.évi rendes közgyűlés | Kuba, szivar, rum és napfény, zene | Marokkó Szahara, élményeink | Mit együnk, hogy jól legyünk? | Miért épp Brazília Favelák, dzsungelek, tengerpartok | 10 év négy kontinens; élőben KínábólSzemlőhegyi barlangtúra szezonnyitó | Thaiföld -Malajzia-Szingapúr | Kuba a karibi álomvilág | Alföldi bicajozás | Tatató | Szicíliai szigetjárás | Szicílai tengerpart Letojanni | Szicília + Málta | Róma az örök város | Róma - Velence Classic | Velence | Itália körút classic vonattal | Szicília szigetjárás & Relax LIGHT | Málta | Vasutasnap | Szlovén hegyek, Bled | Postojnai cseppkőbarlang | Horvát tengerpart Pula | BLED + Sasfészek az Alpokban

 Elérhetőségek:

Postacím: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u. 5. | weblap: www.evvk.hu | e-mail: info_@_evvk.hu | Facebook: EVVK- | Olasz- | Fan club | FIP | Rendezvény klub | Expedíció klub | Vonatjegy, kusett, háló, ülőhely,FIP 50% csoport | Twitter: https://twitter.com/EVVKexplorer | Ügyelet a már bejelentkezetteknek:Szo,V 8-15 h, Cs 15-16 h | vasúti: 06+27-51, mobil: 0630/386-6106 (SMS is) | vonalas: 06-1/516-2751 | OTP Számlaszám: OTP 11732071-20033978 További infók>>

Follow us on Facebook!

Facebook Like Popup by DART-Creations.com
További részletek
  • Total viewing: 2409
  • Type: Magas költségvetésű egyedi túrák
  • Kategória: Extrém túra
  • Lefoglal
leírás:
#2018 év #NONPLUSULTRA, #tenger <=> óceánnyi élmény, #rum #szivar #Csodaszép Habana-Vinales-Cienfuegos-Trinidad-Varadero-Habana túra #Hemingway/Che/Castro nyomában
Jellemzők
  • Amenities
  • No amenities
  • Neighborhood
Térkép
infromáció
Írd be a képen látható karakterek az alsó mezőbe!
       
Dátumok
Válaszd ki a túra dátumát : 05.18 Kuba a karibi álomvilág az év extrém túrája>>
Üres
Elérhető
Nem elérhető
Megtelt
Hasonló túrák

További híreink

Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás

 

 

Bejelentkező űrlap

EVVK

Ez felület nem a túrákra való jelentkezésre való!!! Amennyiben jelentkezni óhajtasz valamelyik túrára, szíveskedj az adott túraleírásra kattintani, A leírás végén található, a jelentkezés gomb és úrlap.